ЗА НАС

Ние сме Асоциация за безплатна правна помощ на пострадали при ПТП и при трудови злополуки.

Екипът ни е съставен от опитни и квалифицирани специалисти, които във всеки един момент са в състояние да ви окажат навременна помощ, да ви консултират и посъветват как да потърсите и защитите правата си, да се ориентирате в административната бюрокрация, съпътстваща подобни инциденти и да водите ползотворна комуникация със съответните институции.

Хората от pomagame.com има за цел да помага на всеки, който е жертва на ПТП или трудова злополука с безплатни правни консултации и пълно съдействие за нужната ви медицинска или психологическа помощ.

За нас е важно да съдействаме за запазването на вашия живот, здраве и имущество.

Ако сте пострадали на пътя или на работното си място, потърсете ни по всяко време и човек от нашия екип ще ви помогне в качеството си на медиатор с работодатели, застрахователи, компетентни органи, администрации и институции.

Ние акцентираме върху своевременното, бързо и компетентно обслужване на вашите интереси и реагираме веднага при всяка една ситуация, в която сте пострадали при ПТП или на работа.

Целта на екипа ни е да ви помогнем да се чувствате по-сигурни и да вземете веднага полагащото ви се обезщетение, заради инцидентите, които сте претърпели на работното си място или като участник в пътен инцидент, причинили ви имуществени и/или неимуществени щети.

Предлагаме професионална и напълно безплатна защита на вашите права и на интересите ви, като ще ви съдействаме с организаторски, консултантски, образователни, информационни, изследователски или превантивни дейности, от които се касае вашия персонален случай като пострадали.

Основната ни цел е да не оставяме жертвите на инциденти на пътя или на трудови злополуки във фирмата да не бъдат оставяни да се оправят сами в нещастието си, а да получат квалифицирана безвъзмездна помощ в тези критични моменти.

В тази насоки, екипът ни е активен участник в обсъжданията и разрешаването на проблемите, свързани както с безопасността на движението у нас, така и с безопасните условия на труд, както и с всички регламенти, касаещи тези проблеми на национално ниво.

Специалистите ни постоянно следят промените в законодателството в тази посока, за да са винаги в крак с новите правила и тенденции, и да са максимално полезни на хората, които се обръщат към екипа на  pomagame.com за своевременна помощ и безплатни правни консултации, свързани с техните казуси.

Потърпевшите при ПТП или при трудова злополука са изложени на риск, не само заради конкретните евентуални травми след инцидента, но и често поради намалена работоспособност, инвалидност, намалени приходи от работна заплата, а дори и смърт.

Не всеки от вас е специалист в тази сложна материя, така че да се ориентира адекватно в текущатата законова рамка, всички наредби и разпоредби, изискванията на институциите и правата си при подобен инцидент.

Именно затова ние от Асоциацията за безплатна правна помощ на пострадалите при ПТП и трудови злополуки, сме се поставили безвъзмездно на вашите услуги.

Може да ни намерите винаги в интернет на адрес pomagame.com и ние веднага ще ви помогнем да разрешите проблема си, какъвто и да е той.

Потърсете ни, вкарайте в релси живота си и потърсете обезщетението, което ви се полага!

Свържете се с  нас лесно

Използвайте бързата контактна форма и ни пишете чрез Viber, Whatsapp, Messenger или ни се обадете:
Контакт с нас
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram